elieta
elieta
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 02/12/14 19:24
exercicis per a aprimar
hola adolescents.cat!!

jo soc una nena de 12 anys,que fa 1'56 de alçada i 50 kg, jo aparento ser massa grossa, i soc vastant petita per a dietes, pero jo sols voldria demanavos alguns exercicis per a abaixr panxa i cuixa, que es el que en general NO M'AGRADA, això ho faig per a mi, per a sentirme millor amb mi mateixa, i per a estar en mes bona forma

siusplau! contesteu! :((
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 17/12/2014 14:06
Hola elieta! El teu pes està molt bé, no necessites aprimar res, així que quedat tranquil.la. El que sí està molt bé és que facis esport, ja que no només va bé per mantenir un bon pes, com ja tens, sinó que també és molt important per mantenir una bona salut. Qualsevol esport que t'agradi t'anirà bé, ja que quan fem esport movem tot el cos. El que és important és que en facis, com a mínim, 3 cops a la setmana. En aquest article d'adolescents.cat tens exercicis que pots fer si no saps quin esport fer:

Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: