Unqualsevol
Unqualsevol
Any: 1999
Comarca: Baix Camp
Data: 14/12/14 12:16
Problemes amb el penis!
Hola, tinc uns quants problemes amb el meu penis:

1.- Quan corro, a educació física, el meu penis no para quiet. Vinga amunt i avall! I això que els calçotets no em van precisament grans... La conseqüència d'això és una trempera com una catedral (Bueno, no cal exagerar...). I aquí arribem al segon i tercer punt:

2.- Quan se'm posa dura, se'm nota molt un bony als pantalons, tant si son xandall o texans, i no sé què fer per amagar-ho.

3.- Seguint amb el primer punt. Quan arribem al vestidor després de gimnàstica, sovint tinc el penis ben dur i clar, ja t'ho pots imaginar la feina que tinc a amagar-ho. I el problema és més greu perquè ens hem de dutxar. Ja intento tapar-me amb la mà, però no ho aconsegueixo del tot...

Crec que això és tot. Estaré molt content si em dones resposta! :)
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 17/12/2014 16:36
Hola Unqualsevol!!
En aquesta etapa de la teva vida, és molt normal que les ereccions apareguin de manera més freqüent i l'erecció es nota, així que no pots fer res per fer-les desaparèixer.
Intenta utilitzar slips en comptes de calçotets, i per la dutxa pensa que molts dels companys estan en la mateixa situació, així que no li donis més voltes.
Gràcies per la teva consulta, molt interesant.
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: