Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 14/12/14 13:49
tamany
Hola m'agradaria saber si el meu pene és petit, fa 14 cm. Un altre dubte és si els preservatius m'aniran gran o no? Gracies
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 17/12/2014 16:28
Hola!!
No hi ha una mida de penis ideal, però si que et podem dir quina és la mitja de Catalunya: uns 13 cms en erecció, però recorda que només és la mitja i no significa res més.
Sobre la mida del preservatiu, la mida perfecte és la mida amb qual et sentis còmode. Prefereixes un preservatiu més ample o més estret? Tria una mida més gran o més petit. El més important és que el preservatiu no llisqui.
Espero haver-te ajudat! Un petonas!!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: