SRL
SRL
Any: 1998
Comarca: Baix Empordà
Data: 15/12/14 17:39
Amor no correspost
Hola Elena! hi ha un noi que m'agrada molt, desprès d'estar un temps de rollo, li vaig explicar que em molava, als dies em va dir que preferia no estar de rollo amb mi ja que no polia que m'ilusiones per res i patís per ell, que això no ho volia pas... que puc fer per oblidar-me d'ell si només vull que m'abraçi i no em deixi anar... el que no vull es deixar de parlar amb ell, perquè es algú especial per mi i segons ell jo també ho sóc per ell. Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/12/2014 18:36
Hola SRL! Sóc l'ELi AUlet. psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs oblidar a una eprsona especial és un procés. Si estàs més atenta a fer i organtizar coses que t'agradin, a aprendrre a disfrutar d'estar tu sola, també amb les teves amigues, família,...si fas aquestes coses veuràs com vas gaudint d'altre gent i altres àrees d ela teva vida i poc a poc vas pensant menys en ell.

Ell ha estat sincer amb que ara no es veu amb ganes de compartir alguna cosa més. Respecta-li i veuràs com et sents millor.

Ànims!

ELi AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: