Clàu!<3
Clàu!<3
Any: 1996
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 16/12/14 16:15
Tinc dubtes...
Hola! Tinc un dubte, fa temps que sóc molt amiga d’un noi (de la mateixa edat que jo). Ens tenim molta confiança i molt apreci, cada vegada ens parlem més carinyoso i es preocupa molt per mi. Crec que estic començant a confonent-me de sentiments, ara mateix ja no se el que sento per a ell, si només amics o alguna cosa més.. M’encanta veure’l i abraça’ns però clar, això era normal com amics i ara no se, últimament ens estem veient més i em demana que l’acompanya a coses de bàsquet que fa ell quan mai m’ho havia demanat. No se que puc fer per aclarir i pugui veure que és el que sento, no se si estaria bé que li comentés alguna cosa... Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/12/2014 18:54
Hola clau!3 Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs no passa res epr tenir dubtes. Dubtar també pot ser positiu, eprquè pot ajudar a observar i reflexionar sobre com va anant el tema.

No has de prendre cap decisió ja. Vés fent i deixa que passin coses. Veuràs com vas veient com es va definint el tema i com tu vas decidint què fer.

Sort!

ELi AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: