bambu12
bambu12
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 16/12/14 17:46
AMOR, NO SÈ QE FER?!?!?
Hola.
Vaig a 1eso i tinc un lio sobre si sortir o no amb el que magrada i li agrado. Fins aqui tot normal però el problema es que aquest noi és el meu ex, i 5mesos després de deixar-ho ens agradem una altra vegetada. Jo sortiria amb ell però però el meu problema es que mai m'he liat i sóc bastant tímida pel que fa a fer abraçades, petons, liar-me... SIUSPLAUUU no sè que fer!! Si podrieu fer-me el favor i fer que els lectors m'ajudin :(
Moltesss gràciesss
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/12/2014 19:01
Hola bambu12! Sóc l'Eli AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs eestigues tranquil.la. L'amor porta també lligat el respecte. Si tu encara no et sents `preparada t'has de donar el permis de dir-li . SI ets important ell t'entendrà i a poc a poc ja aniràs veient com et vas seguint còmode per ser tan afectuosa fins allà on sentis.

Endavant

Eli AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: