Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 20/01/15 21:06
cabell
Holaa,

Fa molt temps que veig que el meu cabell no em creix. el tinc arrissat pero no del tot.. he buscat per internet i la majoria de llocs posa que m'aplique oli i em fagi un massatge al cuero cabellut per tal de que el moviment de la sang s'activi. tambe he sentir la tecnica que tracta de posar-se amb el cabell boca abaix durat 4 min max... no se si creure-mho, estic desesperda per que em creixi el cabell, ja que fa molt que no em creix i m'agradaria tindrel més llarg.

gracies
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 27/01/2015 08:35
Hola! Oblidat d'això de posar el cabell boca baix perquè no és veritat. La millor manera d'activar el creixement del cabell és menjar saludable, tallar-se les puntes de tant en tant i tenir paciència. Pensa que el cabell creix al voltant de 1 cm. al mes, i si el tens arrissat és possible que triguis més a notar-ho perquè el cabell creix en forma de bucle. El que també pots fer és demanar-li consell al teu perruquer/ra. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: