flowerpowerpink
flowerpowerpink
Any: 2015
Comarca: Garrotxa
Data: 21/01/15 16:33
siusplau contesteu em preocupa MOLT
hola, volia fer una consulta...
de vegades em surt com el ''flujo'' de color marró, com si passes pels ovuls i nse estiguessin bruts o algo i sortís marro...
es asqueros perque igualment em tinc qe posar compresa o salvaslip... que pot ser? EM PREOCUPA MOLT!!!
graciess
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 28/01/2015 16:23
Hola Flowerpowerpink!!
Generalment els dies després de la menstruació, apareix aquest flux marronós que comentes. No són òvuls que estan bruts, és un símptoma experimentat per moltes dones, però no necessàriament això s'ha de veure com un problema.
Així que no tens que preocupar-te, tot i així si notes molts canvis en el flux: color, si és més i menys abundant,.. l'ideal sempre és poder fer una visita al metge i consultar-li.
Una forta abraçada!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: