anoonimaaa
anoonimaaa
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 21/01/15 21:41
Pits
Hola, sóc una noia de 14 anys, estic preocupada perque em vec els pits molt petits i nose si em creixeran massa més, ja fa temps que tinc la regla i diuen que quan et ve ja costa més de creixer tant d'altura com els pits i tot en conjunt.
Ja se que en teoria fins per allí els 16 anys tinc temps de creixer tot i que més lentament, però em preocupa que sem quedin així. No sóc tampoc massa alta i no vull tenir uns pits com timbals, però esque ara semblo una planxa, estic prima i se'm noten més, però segueixen sent petits.
La meva pregunta és que si hi ha alguna cosa que faci que em puguin creixer, algun exercici, algun aliment... (tampoc es qüestió de que se'm quedi un cos de nadadora, dels exercicis, que ja el tinc)o si sol em queda esperar a veure que passa.
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 28/01/2015 16:43
Hola!! com estàs?
No hi ha trucs perquè creixin els pits, de moment, amb 14 anys, com tu has dit encara pot ser que et creixin una mica més. T'hauràs d'esperar i tenir una mica de paciència. Cal que sàpigues que els teus pits poden continuar creixent fins els 20 anys aproximadament. D'aquí a 2 o 3 anys potser ja tindràs una mida de pit més estable i a partir de llavors hauràs d’acceptar-te i estimar-te amb la mida que tinguis!
Una forta abraçada i cuida i estima el teu cos!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: