Laurita23
Laurita23
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 24/01/15 10:29
COR TRENCAT :'(
Hola:
Em dic Laura i vaig a 1er d'ESO. Aquest any, un nen nou ha vingut a l'escola i jo em vaig enamorar d'ell. El cas es que creia que jo potser li agradava, i una altre noia (amiga meva) també li agradava. Ahir (23-1-15) van dir per tot el curs que la meva amiga i el noi que m'agradava sortien junts des de feia ja un mes. Jo em vaig sentir com si el cor se'm trenques en mil trosets. Ara estic molt trista. Que em passa? Com puc deixar d'estar trista?
P.D: jo crec que li agradava perquè vivim molt aprop i vaig anar amb ell a veure la cabalgata de Reis, venia a casa meva a estudiar...
Siusplau ajudeu-me!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/01/2015 17:57
Hola Laurita23! Sóc l'Eli Aulet. psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs entenc que estiguis trista. És lo més natural del món està trist en aquests moments-. El que has de fer és pensar què faràs cada dia per estar distreta. Més que mai has d'anar-te organtizant plans i cosetes a fer tu amteixa que et distreguin i et diverteixin. Així, a poc a poc, veuràs com la tristesa va marxant!


Funciona!

una abraçada

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: