Anonimaaaaaaaaaaaa
Anonimaaaaaaaaaaaa
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 25/01/15 10:16
ESTIC CONFOSA 25/1/14 a les 10:03
hola estic una mica confosa perquè m'agrada un amic, ....... La cosa va de que parlem molt i tal .... fins que m'he adonat que m'agrada.


Va de quan vam començar parlar l'em pregunto que si li agrada - i jo li conteste que no.-Després en aquell moment - jo li pregunti jo et gust? -i em va dir que no.
Però d'això fa com un mes i tant,,, hem començat a tontejar des de fa setmanes, a parlar fins a les matinada .... a dirNo et vull ..... I fer com la típica baralla de nuvis de jo t'estimo mes, no jo mes i tot això.

Hem quedat el dissabte, però el em va dir + porta a una amiga. i el li contesti -perquè? + I el em va dir perquè asi'seremos 3 solters ...... però abans jo li havia dit que si venia una amiga vindria amb el seu xicot i ell em va dir que millor 3 solters.

I doncs a mi m'agrada molt i no se que fer ........... buuuufffffff.

A més el és maco i tal, i mai ha tingut núvia .... perquè diu que mai li ha agradat ningú com per sortir amb ella ............


Els meus millor amiga em diu que si seguim així, acabaríem sortint però no ..................

AJUDAR PER FAVOR.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/01/2015 20:01
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs la veritat és que ningú sap com pot acabar això. Deixa que vagi evolucionant, si tu et sents a gust i còmode amb aquesta situació... disfruta-la! A veure què sorgeix!

Una abraçada!

Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: