.
.
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 15/02/15 13:31
Amistat?
Hola, tinc un dubte urgnt!
Més que un dubte crec que és una situació....
Hi han bastants nens que van per mi...i que potser jo vaig per ells peròno ho sé ben bé perquè el que fa o té una cualitat l'altre no la té i el meu cor es un laberint sense sortida...ajudeu-me siusplau!

PD: Petons!
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 01/03/2015 15:44
Hola!!
No em queda gaire clara la situació i com et fa sentir. Però abans de saber si és amistat o enamorament, has intentat conèixer algun d'aquests nens? Intentar no comparar-los i veure com et sents tu?
A vegades quan volem trobar la persona ideal, amb totes les qualitats no deixem de comparar, i això pot fer que en comptes de conèixer algú perdem totes les oportunitats.
Espero que puguis sortir d'aquest laberint! Un petonas
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: