Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 15/02/15 20:03
Condons
Hola, gràcies per tenir el consultori!
La meva consulta és, que l'altre dia el meu novio i jo vam comprar condons i ens els vam repartir perquè així els dos tinguessim a casa,i jo els he posat a un sobre amb una carta que ell em va regalar, i ho tinc a la habitació, i està la calefacció posada, vaig llegir que es poden fer malbé, creieu que aquest lloc és un bon lloc per tenirlos? Amb la calor de la calefacció es poden fer malbé?

Gràcies!
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 01/03/2015 18:36
Hola! és una gran idea això de repartir-los, així sempre un dels dos en tindrà i els dos us en feu càrrec!
Els preservatius han d'estar en una lloc no estiguin arrugats, ni amb temperatures massa altes (per exemple està a exposat al sol durant molta estona o que la calor sigui directa).
Així que en principi no t'has de preocupar per la calefacció ;)! Tot i així, si els guardes en una capseta petita, i allunyat del radiador millor, com ho veus?
Gràcies per la teva consulta!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: