ainita
ainita
Any: 1999
Comarca: Formentera
Data: 16/02/15 11:56
embaras
Hola:
el dia 4 de gener vaig fer la amor amb el meu novio, la primera vegada o vem fer amb condo, mes tard o vem tornar a fer sense, ell diu que no es va corre a dindre meu tot i que jo vaig sentir com es corria.
mauria daver baixat la regla el dia 21 de gener, pero no em va baixar.
fa una semana em vaig fer una prova dembaras i va sortir possitiu.
estic embarasada?
IESP
IESP
Data: 06/03/2015 15:30
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Si la prova d'embaràs et va donar positiu, sí que estàs embarassada! Tenir relacions sexuals sense preservatiu, amb ejaculació dins o no, és una pràctica de risc on hi ha possibilitat de quedar-te embarassada.

Al sortir-te positiu el que et diu és que sí que estàs embarassada. Per tant, el millor, si encara no ho has fet, és anar al metge.

Gràcies per utilitzar el consultori.

Helena Angel @HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: