hi
hi
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 20/02/15 22:57
puc arribar a la anorexia?
hola, tinc 14 anys i no estic gents bé amb mi mateixa, no em puc mirar ni en el mirall ...
aquest estiu he baixat 12 kg, ara pesu 50kg, els meus pares diuen que tinc prolemas de autoestima i vaig al psicoleg, pero igualment no em veig be, jo voldria pesar maxim 47kg ha i madeixu 1'56.

Estic en el pes correct pel que madeixu i per la edat?
Estaria be vaixar fins 47?


Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 04/03/2015 08:15
Hola! 47 quilos serien massa poc! Tot això que t'està passant pot acabar convertint-se en una anorèxia, o sigui, en una malaltia mental greu que fa molt de mal!. Per evitar una anorèxia és molt important que parlis amb els pares i el psicòleg sobre com et sents i les preocupacions que tens respecte el pes i el menjar. Tu no tens la culpa del que t'està passant i ells faran tot el possible per ajudar-te i aconseguir que et trobis bé, confia en ells. Molts ànims i molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: