Vienty
Vienty
Any: 1998
Comarca: Maresme
Data: 21/02/15 21:03
I can’t stop thinking about you
Hola:)

El meu cas és com molts dels que deus llegir cada dia, però és que no sé que fer. Resulta que vaig estar de lio amb un noi que es diu Joan (el conec d'anglès, que va a la meva classe i es seu al meu costat) dues setmanes, fins que va dir que no es veia amb cor de tenir una relació. Vam parlar-ho i em va fer prometre que estiguessim com sempre, com si res hagués passat.
Vaig passar-ho molt malament els dies posteriors a aquest (18 de gener), i anar a anglès era molt difícil. Els següents dies seguiem parlant per whats, però va començar a deixar d'obrir-me i jo per por a fer-me pesada no li vaig dir res. Últimament només parlem a les classes d'anglès i no em fa gaire cas. Algun dia m'ha tocat el cabell i jo em quedo amb una cara de: què està fent? Perquè em confon molt. M'agradaria saber si l'espero o l'oblido, però que no em deixi al entremig.
Crec que parlaré amb ell el dimecres o el divendres, i li diré que no està complint la promesa per part seva. Jo només necessito saber-ho. Et sembla bé la meva decisió? Afegiries alguna cosa més?

Moltíssimes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/03/2015 22:41
Bona tarda,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per la teva consulta.

Per la data en la qual vas escriure la consulta em sembla que anem tard i que possiblement ja a hagis parlat amb ell! Dir-te, únicament, que em sembla genial tot el que dius. Crec que és una reacció molt madura per part teva, parlant és com s'aclareixen les coses, és la millor manera per solucionar les possibles confusions i evitar passar-ho malament.

Espero que hagi anat bé!! Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: