JuLia
JuLia
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 22/02/15 18:42
Què faig?!
Hola,
Resulta que jo tinc novio des de fa 4 mesos. Per mi és el princep blau i és perfecte. El que passa que nose si per ell sóc el mateix. Ell està molt pel futbol i això. I ami m'agrada que li agradi, perquè jo també faig esport, que és el bàsquet i m'encanta jugar-hi, però nose, és com si el futbol sigués la seva novia. Una persona no ha de canviar per agradar-li a una altre, això ja ho sé. Però el que em preocupa és que no li agradi de veritat. I no li vull dir per por de que pensi que sóc una pesada. Jo veig que ell és molt obert amb tothom, i que jo sóc l'única persona amb la que no s'hi parla gaire. L'altre dia ens vam liar per primer cop, i nose això és un pas una mica important, diria jo vaja. Per tant, sino m'estimés no es liaria amb mi. Però esque nose, hi han coses que em preocupen...! I estic confosa. Què faig?

Gràcies per ajudar-me!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/03/2015 17:11
Hola Julia,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Primer de tot hem de tenir clar que cada persona és lliure per estar amb qui vulgui, oi? per tant, si ell no volgués estar amb tu, ja hauria deixat la relació.

Per altra banda, també has d'escoltar els teus instints. A vegades el nostre cos ens dóna pistes que alguna cosa no funciona. Observa bé com estàs amb ell, com et sents i com t'agradaria sentir-te.Si la teva relació no és com a tu t'agrada, hauràs de prendre una decisió.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: