asd22
asd22
Any: 1994
Comarca: Gironès
Data: 08/03/15 00:48
Timidesa
Tinc una amiga que em va dir que ella per mastrubarse anava a chats de sexe on tot es privati solament per escrit, i el altre dia ho vaig intentar fe, pero em feia molta vergonya parlar-hi , ja que has de parlar i obrir a altres persones... ademés el ser verge fa que encara tingui més pudor. Qué creus que haig de fer?
IESP
IESP
Data: 28/03/2015 11:51
Hola!
Sóc l'Helena Galé, psicòloga de l'IESP. Gràcies per la teva consulta!

Està clar que has de fer només allò que TU vulguis. Que ho faci la teva amiga, no vol dir que a tu també t'hagi d'agradar, no?

A més, els xats no són precíssament un lloc segur per tenir relacions sexuals, de manera que cal tenir moltes coses en compte si algú es decideix a fer-ho (molta gent meteix sobre qui es, les imatges queden guardades...)


Espero haver estat d'ajuda!

Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: