sexy
sexy
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 08/03/15 13:17
Com ho puc saber?
Fa ja un temps que em pregunto el que se sent quan et posa una persona. Esque aquest any a vingut un nen nou amb el que som molt amics i es molt guapo i esta boniissim i una amiga em diu que segut que em posa pero jo no li puc asegurar perquè no se la sensació de quan et posa algú.

Gràciess
Petonns amoors meuuus<3
IESP
IESP
Data: 29/03/2015 11:41
Hola!
Sóc l'Helena Galé, psicòloga de l'IESP. Grpacies per consultar-nos!

Quan algú ens "posa", vol dir que ens atrau... però no només pel físic, sinó per altres característiques: la manera com ens mira, com riu, com parla... Cada persona té la seva llista de què li resulta atractiu!

Quan algú "et posi" segur que ho notaràs en el teu cos...De moment, potser encara no has trobat a cap persona que et provoqui aquesta sensació, i arribarà més endavant... paciència!

Espero haver-te ajudat una mica! :)

Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: