rociopineda
rociopineda
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 08/03/15 19:40
sida
Hola!!
Fa uns mesos vaig practicar sexe oral amb un noi que vaig coneixer aquella mateixa nit. Fa uns mesos que em surten com verrguetes per les ingles, pero soc molt propensa a tenir verrugues, ja que tinc algunes als braços.
Pot ser sida? Sonara una mica flipat pero tinc molta por!
Gràcies!!!
IESP
IESP
Data: 29/03/2015 12:00
Hola!
Sóc l'Helena Galé, psicòloga de l'IESP. Gràcies per consultar-nos!

No, amb el Sida no surten pas verrugues. A més, tu dius que vas tenir sexe oral, així que les verrugues (que és el símptoma d'una altra infecció) no sortirien a les ingles.

Et diria que aprofitis per anar al metge a consultar a què es poden deure, ja que amb temps tenen un fàcil tractament. I així et quedes més tranquil.la!

Per cert, la propera vegada que practiciquis sexe (encara que sigiu oral), recorda utilitzar el preservatiu, ja que aquest evita la transmissió d'infeccions.

Espero haver-te ajudat una mica! :)

Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: