Zenobi
Zenobi
Any: 1997
Comarca: Bages
Data: 23/03/15 19:55
Identitat de gènere
Hola,

Vaig enviar una pregunta amb un títol semblant i no sé si no la vau rebre o si la vau ignorar.

Vaig tenir uns dies de crisi molt forta en la que em vaig adonar que, encara que hagi nascut noia, també em reconec quan em refereixo a mi mateixa com un noi.

Ja sé que és totalment diferent la identitat de gènere i la identitat sexual.

Només que ara ja ha passat una mica i ja no tinc tant forta la impressió. Vull dir, que vaig arribar al punt de projectar una imatge mental de mi masculina però el mirall 'només' em reflectia a mi femenina. O quan em masturbo, és com si volgués fer els gestos per la penetració saps?

Ara tot això de la imatge mental no ho tinc tant fort. Procuro no pensar-hi. Però sé que em sentiria identificada si fós un noi. També seria jo. No sé gaire què fer. És que em vaig angoixar molt, perquè no sabia què pensar de mi mateixa.

És normal que em senti identificada com un noi? Més aviat, que pensi en mi mateixa i a vegades em refereixi com un noi? Vull dir, una persona 'normal' no ho fa, oi? Significa que no m'encasello en 'home' o 'dona'.

De moment, he procurat no pensar-hi i deixar que la meva jo femenina s'imposi. Però sé que si penso en mi com un noi i m'hi refereixo, em trobaré.

Ajuda, si us plau.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/03/2015 11:16
Bon dia Zenobi

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Comentar-te que la nostra companya Elena Crespi va respondre a l'anterior pregunta que vas formular. T'adjunto l'enllaç per tal de què puguis llegir-la:





Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: