🍓
🍓
Any: 2000
Comarca: Alt Penedès
Data: 24/03/15 17:23
com recuperar
Hola
El noi que magrada i jo vam estar tontejant durant dos meses i despres em va dir que nomes em volia com amiga. Jo volia mes amb ell pero no se el perque pero em va dir que prou. D'aixo ja fa dos mesos pero jo contiuo pensant amb ell cada dia. M'agradaria que puguessim tornar a estar com abans o si mes no tornar a ser amics. Ara ja no ens parlem i aixo em posa "malalta". Com puc fer per tornar a ser amics o algu mes?

Gràcies per tot!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/03/2015 12:54
Bon dia,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Primer de tot, moltes gràcies per la teva consulta!

Una manera que tens per fer això que comentes és parlar amb ell, explica-li el que ens has dit a nosaltres, que no t'agrada haver-te allunyat d'ell i que t'agradaria mantenir, com a mínim, una relació d'amistat amb ell. Pregunta-li, escolta'l i a veure què et diu. Si finalment ell no vol tenir res amb tu, no quedarà una altra opció que respectar la seva opinió, però almenys, tu ja li hauràs preguntat i t'hauràs tret tots aquests dubtes de sobre.

Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: