Martaaa
Martaaa
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 03/04/15 22:58
Siusplau!
Tinc un problema, de vegades m'agafen uns calentons que no vegis, i el meu cos m'obliga a mirar porno, això em calenta molt més i tinc ganes de introduir-m'he coses per allà baix. El problema es que cuan ho intento veig les estrelles, em fa un mal. Ara no empreocupa cuan hagi de tenir relacions sexuals perque encara sóc petita, pero NECESITO la masturbació (tot i que mai ho he acoonseguit) ho he intantat a la dutxa, al llit... pero mai funciona. com puc fer que no em fagi mal? O com puc treur-em aquestes ganes de fer coses sexuals?
Petonets adolescents.
IESP
IESP
Data: 21/04/2015 21:51
Hola de nou!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Abans de tot, gràcies per consultar-nos!

Per masturbar-se, una noia NO necessita intruidr res a la vagina, ja que la zona més plaentera i erògena de les dones está fora. El clítoris, per exemple, és un òrgan molt sensible i que ben estimulat pot fer que una noia senti plaer.

A més, aquest interès per la sexualitat i pel propi cos és ben natural! No és cap cosa dolenta, només cal anar informant-se bé.

Espero haver estat d’ajuda!

Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: