Gràcies
Gràcies
Any: 2002
Comarca: Baix Ebre
Data: 11/04/15 16:55
Ajuda'm!
Hola,voldria qeu m'ajudessiu.
Soc una noia de 13 anys i em passa el següent.
Quan va començar Setamana Santa m'agradava un nen i li vaig dir, i justament aquest dia me vaig enterar que ell estava de lio en una, i em vaig posar de abixon, super trista, etc...i aquest dies no tinc ganes de fer res,li vaig explicar tot el que sentia per ell, i me va dir que soc massa petita (mos portem 4 anys), i que io sigue feliç perque io en ell no estaré.
Crec que per 4 anys que ens portem no soc massa petitta pewr a ell, podem estar perfectament, vaig vore una foto d'ell de perfil al whatsapp en la que esta de lio, i cada vegada io estava mes trista, i el dia següent vaig vore una foto d'ell besan-se en esta..i donc no se que fer, i cada dia io li dia que com anava en aquella i me dia que perfecte, i io ploran acasa...i no sé, vui alguna ajuda!

Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 24/04/2015 16:34
Hola!

Sóc l'Eli AUlet. psicòloga d'Interpersonal.

Entenc qeu estiguis trista. És natural en aquesta situació estar uns dies tristesta. Però com més et distreguis i facis coses, més ràpid se'n va la tristesa . Aquest és el truc!!

Doncs jo crec que has d'estar contenta d'haver-te arriscat a dir-li i expressar els teus sentiments! Això és un acte valent! També dir-te que a vegades enamorar-nos no vol dir que l'altre també s'enamori de nosaltres. Això és dur però ho hem d'acceptar. Mira què pots aprendre de tot això i segueix el teu camí!

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: