...
...
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 12/04/15 09:31
Tuberculosis
Hola,

ahir vaig estar parlant amb el meu xicot, porto 1 mes amb ell, i em va explicar que fa just 1 any va començar a tenir tuberculosis. M'ha dit que ja està ben curat, que té un 88% de possibilitats de no tornar-hi.

Jo és el primer cop que escolto parlar d'aquesta enfermtat. Com no m'atreveixo a parlar gaire del tema amb ell, he preferit buscar per internet. Pel que he trobat es pot contagiar però no sé si també després d'un any.

Podeu explicar-me més sobre l'enfermentat?? Estic super rallada... no sé que fer... :(

Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 24/04/2015 16:08
Hola! Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interperosnal.

Mira, et recomano que escriviu al consultori de sexualitat i plantegis aquesta consulta. També et suggereixo que pots anar a la tarda jove del teu entre de salut o el teu metge perquè t'assessori.

És un tema molt important!

Endavnat!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: