Liveandlove
Liveandlove
Any: 1998
Comarca: Anoia
Data: 14/04/15 21:06
⊙︿⊙
Soc una noia amb un cos ni prim ni grass....no se com dir-ho, tinc panxa, les cames graaes pero no tinc "michelines" només es d'enmig de la panxa que crec que ho te tothom... Pero el cas es que hem costa molt, moltíssim, aprimar. L'exercici només augmenta els meus musculs pero no disminueix la meva grassa. Menjo 5 vegades al dia i menjo de tot, fruites, verdures, hortalisses, peix, marisc,carn, pollastre, cereals... Menjo dolços cada dia pero molt poc ja que despres del salat m'agrada el dolç o so he mejat dolç vull salat... Pero cantitats com trossos de pastis o així només un cop a la setmana. Faig exercicis a casa: tres exercicis de cintura, abdomen i cames seguits que duren 6 minuts en total un altre de cames de 1 minut (el de la cadira a la paret) un altre de cames i cul de 3 series de 30 segons i un altre de abdomen, cames, braços i glutis de 6 series de 20 segons. Faig aixó casi cada dia mitja hora després de prendre un te (ja que aixó ajuda a aprimar i a més m' encanta) pero no aprimooooo 😢😢😢. Estic be de salut i els meus pares son prims...no se que fer 😣
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 24/04/2015 19:49
Hola! No t'aprimes perquè el teu cos ja està bé com està, no ho necessites. A més, recorda que el pes i la forma del cos també depenen d'un factor genètic, que no podem ni triar ni canviar, i per això és tan important que ens acceptem tal i com som per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Valorat de forma positiva, donat permís per tenir defectes com tothom i rodejat de gent que et faci sentir bé. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: