carlota
carlota
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 01/05/15 15:21
Timidesa enemic de l'amor
Hola!!!!
Primer de tot gràcies per atendrem, crec que sou una gran ajuda pels adolescents.
Siusplau m'agradaria que em contessiu el mes possible aviat perquè dimarts m'en vaig i necessito la vostra ajuda.
Bueno, el que em passa és que m'agrada un noi que és molt tímid. Aquestes colònies a les que aniré dimarts farem una discoteca. Jo i els meus amics l'organitzem i hem decidit fer un o dos balls lents. El cas és que tothom ens veu com a parella i volen que anem junts
junts. Jo també tenia vergonya i unes amigues meves van intentar que ell m'ho digués. Després més tard una amiga meva li va preguntar davant de tothom i de mi i ell va dir que no volia ballar. Unes nenes em van dir que ell volia venir amb mi i jo em vaig emocionar. El cas és que no crec en els tòpics i avui li he demanat pel whatsapp jo, i li he dit que sabía que tenía vergonya i la gent s'inventava coses i després li he demanat. Ell ha vist el missatge pero no ha contestat. Potser l'he atabalat i ell no vol ballar perquè li fa vergonya. Però tothom té parella i no se que fer, ningú m'ho demana perquè es pensa que anem junts. Què faig?
Siusplau contesteume moltes gracies i perdo per les faltes.
Un petonet i una forta abraçada!!!!
IESP
IESP
Data: 25/05/2015 13:07
Hola Carlota!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Moltes gràcies per fer-nos una consulta!

Primer de tot dir-te que vas ser valenta en dir-li!
El fet que no respongués pot tenir a veure amb molts motius... Potser tenia vergonya, sí, però ell també ha d'agafar forces i dir-te el que vol!
Per això et diria que si et preocupa, perquè no ho preguntes cara a cara? És difícil, però al menys ja tindràs una resposta més clara no creus?

Una abraçada i espero haver-te ajudat! 
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: