marilyn
marilyn
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 06/05/15 19:35
amor possible?
hola, fa poc temps vaig coneixer a un noi per wathsapp pk estavem els dos junts en un grup d'unes 70 persones, ell es de Vilanova i la Gertru i jo sòc de Barcelona, desde el primer momento que vam parlar sabia que ens agradavem, i desprès de dos dies em va demanar sortir, jo li vaig dir que si però no ès ni lletj ni wapo es un intermitg i me l'estimo molt, cada paraula seva m'enamora, nomès ens em vist per fotos i no en persona, tenim moltes ganes de veurens, pot ser un amor posible??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/05/2015 20:09
Hola Marilyn,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Les xarxes socials ens han ajudat moltíssim a conèixer persones diferents i és molt més fàcil conversar-hi. Ara bé, el problema és que fins que no hi ha el primer contacte cara a cara... no se sap si aquesta relació té continuïtat a la realitat.

Així que ves-lo coneixent i ves veient si teniu coses en comú, projectes semblants... i si algun dia quedeu per veure'us en persona, sobretot avisa a una amiga teva i quedeu en un lloc públic, d'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: