Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 06/05/15 21:35
Comentaris publicacions revista?
Holaa! Se que he fet moltes consultes i que m'estic fent pesada però es que necessito respostes perquè els meus pares treballen i no em dóna temps de comentar-li les coses. Per això ho comento aquí: (se que no pinsta res aquesta consulta aqui,però bueno....) allà va!! Com es fan comentaris a les publicacions que posseu? En fi....es una mica....jajjaja... Respostes!😂💕
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/05/2015 19:01
Hola sensenom!

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Si no t'he entès malament, no és possible publicar comentaris al consultori, si no ets la persona que ha realitzat la consulta. Només es pot fer a través de les notícies que es pengen i si estàs registrat, però a la secció del consultori no.

Espero haver-te ajudat ;)
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: