Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 10/06/15 07:21
Un altre dubte
Hola! Fa unes setmanes vaig fer la consulta de que si jo i el meu novio no teniem cap emfermetat i no haviem estat amb altres persones i tenim una relació estable entre els dos, i vaig preguntar que si ell em feia sexe oral sense protecció no pasava res, i hem vau dir que no pasava res en aquest cas de que hi hagi una parella així amb aquesta relació. I jo ara pregunto i si jo ara deixés al meu novio i comences un altra relacio i l'altre noi tambe estes bé de salut i no tingués cap enfermetat, ell em podria fer sexe oral sense protecció?

Moltes gràcies consultori!
IESP
IESP
Data: 29/06/2015 14:17
Hola !
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Abans de tot, gràcies per consultar-nos!

Si l'altre persona està sana, no hi hauria problema. Però primer caldria fer les proves apropiades, evidentment.
Cap persona activa sexualment pot garantitzar que no té una infecció sense haver-se fet un anàlisi de sang i una exploració pel metge. Com hi ha infeccions que triguen en mostrar els seus símptomes, només ho podem saber d'aquesta manera.

Espero haver estat d’ajuda!
Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: