kakbesha
kakbesha
Any: 1999
Comarca: Tarragonès
Data: 15/06/15 09:43
malucs cintura
hoolaa em podeu donar concells per tenir uns malucs més amples i una cintura d'avispa? o si més no com aprimer una mica la cintura.
Per cert, que vol dir contreure els abdominals? tirar endins la panxa? es qe diuen que aixo va molt be...
tambe he pensat de fer hula hoop perque a mi m'agrada molt i sem dona molt be, aixo serveix tambe?
Merci:3
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 28/06/2015 17:02
Hola kakbesha! El hula hoop és un molt bon exercici per marcar cintura i reduir abdomen, així que si t'agrada endavant! Pel que fa a contraure els abdominals, més que tirar-los endins es tracta de fer força, posar-los durs, com si volguessis convertir-los en una taula dura per parar cops. Exercicis que pots fer per treballar malucs, cul i cuixes són patinatge, step o bicicleta. No faràs els malucs més grans, però sí els posaràs en forma, i combinats amb una cintura treballada quedarà molt bé. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: