Joseher
Joseher
Any: 1992
Comarca: Barcelonès
Data: 22/06/15 00:50
Cachimba
Bon dia,
Fa uns dies que surto amb els amics per la nit, i en molts bars ens ofereixen la possibilitat de consumir cachimba. M'agradaria saber si consumir això pot suposoar alguns perjudicis per la salut en general.
Moltes gràcies
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 01/07/2015 02:04
Hola Joseher! Sí, la cachimba també comporta perjudicis per a la salut molt similars a fumar cigarretes. Hi ha diversos estudis que demostren que els components són molt similars al tabac i els efectes sobre la salut del cos humà també. La millor manera de protegir la nostra salut és no fumar de cap manera, ni cigarretes ni cachimba. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: