Any: 2000
Comarca: Baix Ebre
Data: 11/07/15 01:12
Mal de panxa amb la reglaa!
Hola, us escric pq ara al estiu la regla m'incomoda molt més que a l'hivern. Tinc la panxa super inflada, ja se que sempre s'infla, però tant i pq?
Em fa molt de mal la panxa i li he dit a la meva mare, ha dit que és per la regla i que no hi ha remei però ja se que es per la regla pero quan em trec el tampó sento com un descans a la panxa, com si es desencalles, i el tampó me'l poso bé pq no em fa mal, pq em fa més mal la panxa quan porto el tampó que quan no?
I quan em fico compresa tmb, com suo, em noto com si m'hagues pixat damunt i he optat per a l'estiu si no he d'estar moltes hores a un lloc sense lavabo, no em fico compresa i les meves amigues em diuen que es millor la compresa que el tampó però jo no vaig comoda, em molesta, que faig?
Moltes gràcies i sobretot, contesteu lo del mal la panxa pel tampó, B7s!
IESP
IESP
Data: 30/07/2015 16:08
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Doncs no sabem perquè la panxa et fa més mal quan portes un tampó posat, però si és així potser hauries de deixar d'utilitzar-lo. Ara hi ha les copes menstruals i potser pel teu tipus de regla això és el que et pugui anar millor.

Si veus que aquest dolor no marxa el millor és que ho consultis amb el teu ginecòleg i així ell et podrà dir si tot està bé o hi ha alguna cosa fora de lloc.

Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: