luzbel
luzbel
Any: 2001
Comarca: Urgell
Data: 14/07/15 11:53
no m'he liat mai
hola! soc una nena de 14 anys i fa dos dies vaig coneixer a un nen de 15, i crec q m'he "encarinyat" molt. Em va obrir pel whats i em va demanar lio per la fm del meu poble que es aquesta setmana, pero hi ha un problema, no m'he liat mai, i tinc por de que no li agradi. Que he de fer? estic molt nerviosa!!
Gràcies:)
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 30/07/2015 17:37
Hola Luzbel!!!
Vergonya i nervis sempre hi hauran, ja que és una situació nova per tu. L’ideal que li diguis a la persona amb qui estàs que estàs una mica nerviosa. Si això no et serveix, pensa que ningú neix sabent, així que deixa’t guiar per l’altre per exemple al fer un petó. Però tingues en compte que tu decideixes també que fer i que no! El més important és sentir-te a gust i anar mica en mica.
I encara que ho hagi demanat i tu vulguis, si no és el moment no t’has de forçar sota cap situació!
Una fort abraçada!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: