Catarres99
Catarres99
Any: 1999
Comarca: Baix Camp
Data: 16/07/15 22:51
Que faig??
Hola :) tinc un problema y no se que fer, m'agrada molt un noi que te novia, porten casi 7 mesos juns pero tenem moltes discusions i casi ho deixen. No es el meu millor amic pero cada vegada que estem juns m'agafa de la ma o m'abraça tot el rato i no em solata, o em senta sempre damunt d'ell. No se que fer si oblidar-lo i segui sent amic o lluitar per ell i apropar-me cada vegada mes. Si es aixi, com ho faig?
Moltes gracies 😘😘
InterPersonal
InterPersonal
Data: 30/07/2015 11:26
Hola Catarres99!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Si en aquests moments ell té parella, potser és millor mantenir-se al marge, no creus? Podeu seguir sent amics i anar-vos coneixent, però mentre tingui parella no és just que estigui jugant a dues bandes, més que res perquè és probable que aleshores pateixis.

Una abraçada ben forta i que vagi molt bé!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: