iregondelrio
iregondelrio
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 17/07/15 00:24
Confosa
Hola, sóc una noia de 15 anys i fa aproximadament dues setmanes que parlo amb un noi de 19 anys pel whatsapp.

El vaig conèixer per una página d'internet i ell em va pasar el seu número, des de llavors parlem cada dia.

M'ho passo molt bé parlant amb ell i diu que ell també s'ho passa molt bé amb mi, però tenim "certes barreres" segons diu ell, això es veritat ja que:

- Estem molt separats l'un de l'altre
- L'edat ( tan preocupant es?)

Estic confosa per qué no se el que som, Amics? No ho se la veritat, sempre que parlem diu que li encantaria estar amb mi i abraçarme i sempre em diu coses molt boniques, si fos amic no es comportaria com ho fa ell, però la veritat no ho se, té 19 anys i a lo millor l'aspecte amistat és diferent per ell que per a mi. Algo més que amics? L'acabo de conèixer, però m'encanta parlar amb ell, quan parlem per Skype o per whats em poso molt nerviosa i sempre somric. Però crec que es massa aviat per sentir coses així.

El meu dubte és: No se que sóc amb ell, li pregunto? Parlo amb ell sobre el tema?

Necesito ajuda, em farieu un gran favor, gràcies i petons!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/08/2015 16:52
Hola Iregondelrio!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

La manera de trobar la resposta a la teva pregunta és preguntant-li directament a ell. Ens expliques que fa dues setmanes aproximadament que parles amb ell, per tant potser us cal una mica més de temps per seguir coneixent-vos i anar veient que sentiu tots dos. Tampoc cal tenir pressa ni voler córrer. Com més confiança us aneu agafant, més fàcil us serà parlar dels vostres sentiments i aleshores podràs preguntar-li què sent i aclarir si sou alguna cosa més que amics.

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: