Laia99
Laia99
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 17/07/15 00:30
Crec que estic enamorada
Hooooola, bé, vull fer aquesta consulta més aviat per ser com un tipus de carta que surti com a notícia per adolescents.cat. Podria ser possible? Gràcies!


"Fa casi bé tres mesos i mig que vaig començar a parlar amb tu, ens vam conèixer, ens vam fer amics, i vam començar a sentir coses l'un per l'altre. Més que una simple amistat? No ho sé.
Recordo que quan vam començar a parlar vaig connectar amb tu des del primer moment, teniem molts gustos similars, erets com jo però amb noi, això m'omplia, em feia sentir millor que mai perquè m'entenies sempre, si més no, quan més ho necessitava. Parlàvem dia rere dia, i quasi bé a totes hores, això m'encantava.
Quan tu estaves malament, jo també ho estava, quan rèiem, ho fèiem junts a través dels nostres àudios del whatsapp, quan estaves rallat per tonteries d'amigues, et trucava de seguida, en sentir la teva veu trencada m'agafava un mal interior. Com un noi com tu ho havia de passar malament per gent tant immadura?
Ets un noi madur, si més no, ho pensava el primer moment que et vaig conèixer.
Tot i així, tota la nostra història va acabar, vas canviar, em vaig adonar que no erets el noi que pensava, que per whatsapp tot són floretes i il·lusions, encara no et conec en persona, ja que ens vam conèixer per una equivocació d'un grup, i va ser allí quan ens vam "agradar". Sento escriure això, però em fa mal. Quan em vas deixar de parlar un dia per l'altre em vas fer sentir com mai, sentia el meu cos buit, pesat, no sabia que fer. Em vas demostrar que parlaves amb mi, per avorriment? Per fer-me mal?
Ara fa una setmana que ja no parlem, que no m'obres, som orgullosos tots dos, vius lluny, a unes tres hores, i crec que estàs enamorat de la noia que em vas comentar, un dels teus anteriors lios, si si, aquella noia amb qui havies tingut tants problemes. Espero que compleixis allò que em vas dir fa temps, que em vindries a visitar el més aviat possible. Si ho fessis, em sentiria la noia més feliç del món.


T'estimo, t'he estimat moltíssim, m'has fet canviar tantíssim, he crescut tant amb els teus consells de noi gran, de noi madur... Gràcies X, però també m'has enganyat, m'has fet mal. Espero que tornem a connectar com un dia vam fer.
Si ho llegeixes X i et sents identificat, espero que m'obris"

De part d'una "amiga, molt amiga teva" del whatsapp.

InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/08/2015 16:57
Hola Laia99!

Esperem que publiquin la teva carta! Que tinguis sort!

Una abraçada i bon estiu!


L'equip d'Interperonal
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: