Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 18/07/15 23:57
Amor a distància
Hola!!!!
Primer de tot felicitar-vos pel gran treball què feu.!

Doncs aquí la meva consulta: La primera quinzena de juliol vaig anar de colònies i vaig conéixer un noi, ens vam fer molt amics, però el penúltim dia quan vam anar a la disco hem va abraçar i vam ballar junts. Llavors crec que hem vaig enamorar, esperava que l'últim dia passés alguna cosa.... Al final quan ens van vindre a buscar ens vam donar una abraçada molt forta i un petó. El problema és que no sé com contactar amb ell perquè vivim molt separats. Què puc fer??? Com puc contactar.. Tinc el seu telf...
Ajuda, siusplau!!!
Vull mantenir el contacte amb ell, encara que sigui com amics....
Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/08/2015 16:49
Hola!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies a tu per escriure'ns! :)

Si tens el seu telèfon, per què no el truques o li escrius un missatge? Sabem que potser et fa molta vergonya, però és el primer pas per seguir en contacte. Si parleu, podeu donar-vos els vostres correus electrònics i seguir en contacte virtualment, de moment, què et sembla?

Que tinguis molta sort! Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: