V
V
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 27/07/15 15:40
No sé si estic bé de pes
Hola adolescents, tinc 15 anys y medeixo 1,62 (aproximadament); les meves mides són 99-75-96 y peso 60 kg. No sé si està bé o no per què les meves amigues pesen bastant menos però clar elles són menos "voluminoses" per dir-ho d'alguna manera. Tot i que jo sóc molt baixeta. LLavors, està bé el meu pes? Si es una mica massa que puc fer per reduir-ho? Jo faig esport casi cada dia mes d'una hora y menjo poquet y coses que no són dolces o que tinguin molt de sucre, chocolate, etc.
Sara Bujalance
Sara Bujalance
Data: 31/07/2015 11:48
Hola V! Pots estar ben contenta perquè el teu pes està bé! No necessites aprimar! Pensa que cada persona es desenvolupa a un ritme diferent i les teves amigues si no s'han desenvolupat ja, ho faran dintre de poc. El teu cos està molt bé, així que quedat ben contenta. El que has de fer per mantenir un bon pes i un bon cos, com el que ja tens, és menjar equilibrat i fer esport. I molt important, menja quedant-te satisfeta, si menges massa poc la teva salut es pot veure perjudicada. Molts petons!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: