m1234
m1234
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 30/07/15 12:41
dubteees
Bon dia, escric aquesta consulta perquè l'altre dia em vaig trobar en una situació nova i no sabia com reaccionar perquè mai abans havia fet res i llavors tinc dues preguntes:

1. com es fan els xupetons?
2. com es masturba a un noi?

Gràcies, és molt important que em responeu perquè se que d'aquí res m'hi tornaré a trobar i no sabré com fer-ho altra vegada. Gràciees!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/08/2015 08:37
HOla m1234!

Doncs un xupetón esfa xuclant el coll de la persona que t'agrada. Nosaltres et recomanemque ho facis suaument perquè l'important és notar que tu estàs xuclant el coll més enllà de si es deixa o no marca.

I a un noi se'l masturba agafant el penis suaument i fent moviments amunt i avall. A mesura que augmenti l'excitació es pot fer una mica més de pressa però recorda que és important que ell et digui com li agrada i que et vagi indicant ja que tu no saps com li agrada a ell.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - @Tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: