anonima17
anonima17
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 30/07/15 17:49
PROBLEMAAA
Hola! no sabia on escriure aixo pero bueno,tinc 13 anys i soc noia , tinc molt de pit,pero aquest no es el meu problema,el rpoblema es que ja fa uns mesos que quanem miro els pits tinc lo rosa del mugro super gran pero aquella part del mugro que es com punxaguda ( no se com dir-ho) no la tinc i tinc por de que sigu alguna malaltia perque avegades ho tinc i avegades no. siusplau digam que em passa ,estic molt preocupada!!!!


gracies
IESP
IESP
Data: 26/08/2015 20:17
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. Pel que ens expliques és possible que tinguis els mugrons invertits, però això no és cap problema, només és estètic.

No estaria de més que encara que no et molesti, o no et faci mal, anessis al metge per a que pugui fer una valoració més extensa.

Una abraçada i moltes gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: