Lemonsita
Lemonsita
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 30/07/15 22:50
Tinc un dubte!
Hola m'agradaria fer una consulta, vaig perdre la virginitat fa un temps i des de llavors ho he fet uns 4/5 cops, cada cop m'ha anat fent mal, pero cada cop menys. El cas es que l'ultim cop que vaig fer-ho va ser fa uns 5 mesos o 6 i estic molt angoixada perquè ara estic coneixent un noi i m'agradaria fer-ho amb ell i nose si quan ho fem sera com el primer cop, com si tornes a ser vege i s'hages "tancat" per dir-ho d'alguna forma i em tornes a fer mal i ell sentis com que no ho he fet mai.
Això m'esta provocant patiment perquè no vull tornar a passar el que vaig passar en tema dolor, m'agrdaria disfrutarho, i al haverho fet pocs cops i el haver passat tan temps donc nose com sera.
MOLTES GRÀCIES i petons.
IESP
IESP
Data: 26/08/2015 20:25
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga de l'IESP. L'himen no es reconstrueix i no podem revirginitzar-nos per tant, físicament estàs igual que l'últim cop que ho vas fer. El que sí que pot passar és que faci mal per la tensió i els nervis que tens per fer-ho amb ell per primer cop.

Intenta relaxar-te, estar en un lloc tranquils, i calmats, i sobretot utilitzeu preservatiu per a evitar Infeccions de Transmissió Sexual o embarassos no desitjats!

Una abraçada i moltes gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: