rutrutrut
rutrutrut
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 31/07/15 14:20
Tampó
Tinc 13 anys i al gener em va vindre la regla per primera vegada,per tant aquest estiu es el primer estiu que tinc la regla i jo em vull posar un tampó però hi ha gent que diu que amb 13 anys ets molt petita per posar-te'n un i no se que fer, a més no se com treure-li el tema a la meva mare.
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 01/09/2015 13:59
Hola Rutrutrut!
No hi ha una edat per posar-se un tampó, però a vegades pot fer més cosa utilitzar-lo per això és important anar mica en mica i no tenir pressa.
Seria ideal parlar-ho amb la mare, li pots treure el tema com a curiositat, començar parlant de la regla i parlar de tampons o dir-li directament! Pensa que la mare està molt acostumada a tot això i segurament et fa més vergonya a tu, així que deixa-la de costat i endavant!
Et deixo l’enllaç per veure com s'utilitza un tampó:


Un petonas!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: