sol
sol
Any: 1999
Comarca: Alt Empordà
Data: 31/07/15 22:56
dubtes
Hola soc una noia de 16anys i com que ancara no vui mantenir relacions sexuals faig moviments i tocament per fora de la roba amb el meu xicot. Pero tins el problema e que cuan fem aixo jo em poso molt exitada y molt rapit em corro i ami les meves amigas m'han dir que ellas trigan moltisim per aixo magradria una explicacio y si ho veieu normal. Perdo per les faltes un peto gracias ( que no surti el meu nom)
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 01/09/2015 11:58
Hola Sol!
Perquè hauria de ser un problema això? disfrutar, gaudir, deixar-se anar (tant de cap com de cos)... ajuda al excitar-se, sentir el plaer i arribar a l'orgasme, però tot això no és qüestió de temps. per tant no és cap problema anar més ràpid o més lent!
Una forta abraçada!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: