fairy
fairy
Any: 1997
Comarca: Anoia
Data: 31/07/15 23:10
Ginecòleg per a homes?
M'agradaria saber si hi ha un "ginecòleg" per a homes, ja que si les dones hi tenim que anar per diferents raons, les quals també poden afectar als homes, com per exemple càncer, malalties sexuals etc. penso que els homes també haurien de fer-se revisions al igual que les dones. Jo encara no he anat al ginecòleg, però tampoc he tingut relacions sexuals i no he trobat raons per les quals anar-hi, tot i que últimament m'ha sorgit la por d'anar per primer cop. Així que m'agradaria saber si els homes han de passar per el mateix que nosaltres. Moltes gràcies.

Anònima.
Anissa Ouali
Anissa Ouali
Data: 01/09/2015 11:46
Hola Fairy!
El/la ginecòleg/ga és el metge especialitzat en els genitals femenins, i a vegades pot fer més cosa fer una visita, però pensa que les revisions són simplement això, revisions per saber que tot va bé, tan per noies com en nois.
En el cas dels nois també tenen una metge especialitzat per ells, existeixen dos branques s’anomena uròleg (especialitzat en l’aparell urinari, tan d’homes com dones), i l’andròleg (s’encarrega habitualment dels problemes de disfuncions sexuals i de la infertilitat masculina).
Espero haver repòs al teu dubte! Un petonas!
Anissa Ouali, @AniOuali
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: