Anonima13
Anonima13
Any: 2002
Comarca: Alt Camp
Data: 05/08/15 23:39
I si és gai?
Hola, tinc un problema i és que m'agrada un noi que em diuen que te tota la pinta de ser gai. Jo no m'ho crec, ja que va estar sortint amb una noia.

Li vull dir tot el que sento, però no sé si podré... I si s'hen enriu de mi? I si deixa de parlarme? I si no li agradrn les noies?

Que faig? Ajuda pliis!

Petons Adolescents 😘
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/08/2015 11:12
Hola anònima!

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Entenem que tinguis aquestes pors, però només ell sap què sent. Si no vols dir-li directament, pots intentar apropar-te a ell i tirar-li alguna indirecte... a veure com respon. Potser així tindràs més informació sobre el seu interès per tu.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: