JoFra
JoFra
Any: 2000
Comarca: Alt Camp
Data: 06/08/15 07:41
Teletubies movies
Potser no sou experts amb el tema. Però jo vull ser actor i em vull donar a conèixer com es pot fer? Ni que sigui començant com a figurant. Si em podeu ajudar moltes gràcies, en cas oposat ho comprenc perfectament ja que no esteu informats sobre aquest tema. Adèu i que acabeu de passar un bon dia.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/08/2015 11:20
Hola JoFra,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Tens raó quan dius que nosaltres no som expertes en aquest tema, però mirarem d'orientar-te una miqueta. Per ser actor cal una bona preparació al darrera. Has mirat si hi ha algun grup de teatre amateur per la teva zona? Això et donaria experiència als escenaris i veuries com funciona aquest món i si t'agrada de veritat.

Si vols formació més professional, pots dirigir-te a l'Institut del teatre i segur que ells t'informaran sobre cursos i formació més específica:



Esperem haver-te ajudat una mica ;)
Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: