Pinkii
Pinkii
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 27/09/15 19:17
NO és urgent només curiositat
Hola voldria fer dos preguntes:
la primera quins són els aliments que van millor per una dieta equilibrada?
les cuixes es poden aprimara amb algun aliment en especial?
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 06/10/2015 11:00
Hola Pinkii!!

Una dieta equilibrada significa menjar 5 cops al dia i variat. Et poso l'enllaç de la piràmide alimentària perquè hi facis un cop d'ull. Veuràs que els aliments que estan a la base de la piràmide són els més bàsics i els que hem de menjar més sovint i en major quantitat. Els aliments que estan a dalt de tot són els que hem de consumir amb moderació.





Respecte al que dius de les cuixes, malauradament no podem decidir quines parts del cos aprimar o engreixar, sinó que això cada persona ho regula automàticament. Ara bé, si que hi ha alguns exercicis on es treballa concretament les cames. Exemples en són anar amb bicicleta, còrrer, saltar a la corda, patinar, fer classes de steps o d'aeròbic, etc. Tot i així ja t'aviso que per poder veure canvis, has de ser molt constant i fer exercici cada setmana. Els canvis venen molt poc a poc.

Molts petons!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: