strawberry
strawberry
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 18/10/15 16:20
Em passa al rebes de les noies 18/10/15 <3 <3 <3
Holaaaa el que em pasa s al rebes de les noies, a mi em ve la regla dies abans i no se pk, m'estic espantant, per exemple, el mes passat m'hauria de haver vingut el 23-27 i em va vindre el 19 i aquest mes m'hauria d'haver vingut el 20 i em va vindre el 16, es normal?

Ah també tinc dubtes:
pasa algu si et talles els pels del xixi amb les tisores? et creixen més?

IESP
IESP
Data: 26/11/2015 19:56
Hola Strawberry!
Sóc l’Helena Galé, psicòloga de l’IESP. Abans de tot, donar-te les gràcies per la teva consulta!

1.Quan diem que la regla és irregular ens referim a que pot retardar-se o adelantar-se, com en el teu cas! Segurament amb el temps s'acaba regulant.

2. Tallar-se amb tissores pot ser perillós, de manera que s'ha de fer amb mooolta cura. No et creixen més pèls, però sí poden punxar una mica més.

Espero haver estat d’ajuda!

Helena Galé
@sexsapiens
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: