Reggina
Reggina
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 19/10/15 18:20
Que està passant?
Hola, sóc una noia i tinc catorze anys apunt de fer els 15.
Des de fa uns quants mesos no se que em passa amb la meva roba interior. Se'm trenca per la part inferior. He buscat per internet les causes d'aquest fet, però en trobo de molt variades. És una infecció? Que puc fer-hi?
Se que potser em diràs que vagi a un ginecoleg, però el cas es que encara no em sento preparada...Tinc la rega regular, per si serveix d'algo.
Gràcies per l'ajuda!
IESP
IESP
Data: 27/11/2015 16:07
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de consulta jove de l'IESP. Pel que ens expliques, el teu problema és que la roba interior se't trenca, potser el que podries fer és comprar-ne d'un altre material: prova amb la roba interior de cotó... sempre és el millor material per respectar la transpiració dels genitals.

Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: